Szynka jest wytwarzana z tylnej półtuszy, nast
Jest wytwarzana z części tylniej półtuszy wiep
Schab jest wytwarzany z górnej części tuszy wi
Dopracowana przez pokoloenia receptura p
Proces suszenia utrwala jej charakteryst
Jest wytwarzana z drobnego mięsa wieprzowego o
Proces tradycyjnego peklowania nadaje mu niepo
Doskonały smak i aromat uzyskany dzięki naturalnej osłonce i zapiekaniu razem z przyprawami. Bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Jest wytapiany ze słoniny wieprzowej.
Dodatkowo pieczenie ze śliwkami powoduje uwoln
Schab jest wytwarzany z górnej części tu
Doskonały dodatek do potraw oraz urozmaicenie codzinnych posiłków.
Tradycyjny smak uzyskany dizęki starej rodzinnej recepturze dodatkowo podkreślony przez żurawinę.
Tradycyjny smak uzyskany dizęki starej rodzinnej recepturze oraz naturalnym składnikom bez dodatków chemicznych.
Boczek pochodzi z dolnej częsci półtuszy wieprzowej, po odcięciu jest starannie czyszczony i rozdzielany na porcje.
Suszony i wędzony w dymie drzew liściastych.
zatopione w rosole kawałki mięsa doprawione do smaku zgodnie ze starą rodzinną recepturą. Polecamy!
Dopracowana przez pokoloenia receptura przygotowywania i doprawiania mięsa gwarantuje doskonały smak.
Doskonała na ciepło w formie obiadowej oraz na zimno np. do kanapek. Żurawina podkreśla naturalny smak i aromat mięsa wieprzowego.
powrót
zobacz więcej
Copyright © 2014 Bawoł Markowa